Cand este cel mai bine sa te epilezi: inainte sau dupa menstruatie? - BHStudio

Draga mea,

Inainte de a iti face o programare pentru epilare, ar trebui sa tii cont nu doar de programul tau, ci si de corpul tau, pentru ca acesta poate influenta nivelul intensitatii durerii si poate schimba ritmul de crestere al firelor de par.

Inainte, dupa si in timpul menstruatiei, corpul resimte diferit actiunile la care este supus si reactioneaza intr-un mod variat. Astfel ca, menstruatia joaca un rol important in alegerea datei pentru epilare.

 

Ai observat vreodata ca pielea ta este mult mai sensibila in perioada menstruatiei? Scaderea nivelului de estrogen determina pierderea apei din piele si cauzeaza uscarea acesteia, ceea ce face ca pielea sa fie mai suceptibila la iritare. Pentru a evita durerea suplimentara si crampele accentuate pe care poti sa le resimti in timpul menstruatiei, ar trebui sa iti organizezi operatiunile de indepartare a parului nedorit de pe corp cu doua saptamani inainte de prima zi a menstruatiei. Totodata, parul nedorit de pe corp creste mai repede in timpul “valurilor” hormonale de dupa menstruatie. Astfel ca, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate oferite de epilarea cu zahar, ar trebui sa iti planifici o programare pentru saptamana de dupa menstruatie. Nu ar trebui sa uiti nici faptul ca nu tot parul de pe corp are acelasi ciclu de crestere, insa acesta poate fi reglat prin epilarea cu zahar regulata, rezultand o piele extraoridinar de fina la fiecare sedinta de epilare. Tine cont ca in perioada dintre programari nu trebuie sa intervi cu alte metode de epilare, intrucat vei schimba complet ritmul de crestere al firelor de par.

 

In cadrul studioul nostru de beauty si sanatate, specialistii nostri, femei cu o conduita ireprosabila si un profesionalism desavarsit, au grija ca sedintele de epilare cu zahar sa fie relaxante si prin tehnica sa diminueze durerea posibil resimtita.

Invata sa ai grija de tine si de corpul tau! Noi suntem aici pentru a te ajuta.

 

Kind reminder

Epilarea cu zahar (sugaring) este cu cel putin 50% – 70% mai putin dureroasa decat epilarea cu ceara. Zaharul nu adera pe suprafata celulelor vii si nu agreseaza pielea.  Daca nu ai o toleranta ridicata la durere, incearca sa eviti cafeina inainte de epilare, deoarece creste si mai mult sensibilitatea pielii.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.