Cat de lung trebuie sa fie parul pentru epilarea cu zahar? - BHStudio

Draga mea,

Inainte de a iti face o programare pentru sugaring (epilare cu zahar) trebuie sa tii cont si de dimensiunea firului de par, deoarece conteaza foarte mult ce metoda de epilare s-a folosit inainte.

 

Lungimea firului de par inainte de epilarea  cu zahar daca ai folosit lama sau crema epilatoare:

  • Este necesar minimum de 2 saptamani pentru a creste parul dupa lama, ca apoi firul sa poata fi smuls eficient, dar nu rupt. Firul dupa lama este foarte gros, rezistent si aspru, din aceasta cauza este nevoie sa fie mai lung (5 mm – 6 mm), caci doar asa zaharul o sa reuseasca sa cuprinda bine firul si sa il smulga din radacina.
  • Firele de par nu trebuie sa fie foarte lungi (4-5 saptamani dupa lama / crema), caci vei simti un disconfort la aplicare.
  • Evita cremele, uleiuri sau lotiuni inainte de epilarea cu zahar.

Lungimea  firului de par pentru epilarea  cu zahar daca esti dupa ceara:

  • Trebuie sa ai o crestere de minimum 3 saptamani (3mm – 4mm), caci asa toate firele vor fi la suprafata si zaharul le va smulge cu usurinta.
  • Evita cremele, uleiuri sau lotiuni inainte de epilarea cu zahar.

Lungimea firului de par pentru epilarea cu zahar dupa epilarea cu zahar:

  • Daca esti dupa sugaring, atunci lucrurile devin mult mai simple, pentru ca zaharul reuseste sa smulga firele incepand cu 1,5 mm.
  • Evita cremele, uleiuri sau lotiuni inainte de epilarea cu zahar.
  • Frecventa epilarilor dupa sugaring este de 3-5 saptamani, in functie de zona si de pilozitatea fiecaruia. Sugaring-ul are rezultate extraordinare doar avand o constanta si o ingrijire corecta la domiciliu.

Ingrijirea pielii dupa epilarea cu zahar

In cadrul studioului nostru de beauty si sanatate folosim cele mai bune produse pentru a iti ingriji pielea. Ingrijirea acasa intre sedintele de epilare cu zahar este esentiala  pentru o piele catifelata si sanatoasa, dar si pentru a atinge rezultate impecabile in sugaring,  iar specialistii nostri iti vor recomanda produsele de care ai nevoie pentru a iti completa tratamentul si acasa. De asemenea, se recomanda si o lotiune care sa completeze ritualul de ingrijire. Rutina de ingrijire dupa epilat este foarte importanta pentru ca pielea sa fie sanatoasa, fara roseata si fara iritatii. Specialistii nostri in sugaring  vor sa se asigure ca primesti cel mai bun tratament de epilat cu zahar posibil, astfel ca speram sa iti faci “temele”, cum ne place noua sa zicem, pentru a ne ajuta sa iti pastram pielea  in cea mai buna conditia 24/7.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.