Cum ar fi daca imperfectiunile pielii ar putea fi prevenite? - BHStudio

Draga mea,

Imperfectiunile pielii, precum ridurile, foto si cronoimbatranirea, semnele cauzate de catre acnee, sunt inevitabile odata cu trecerea timpului. Insa cum ar fi  sa le poti preveni, sa imbunatatesti textura pielii si chiar sa le eviti pentru un timp cat mai indelungat? O solutie  pentru diminuarea acestora si pentru a imbunatati vizibil textura pielii o reprezinta tratamentul de peeling chimic (don’t panic :D, este vorba despre acizi AHA si BHA, nu sunt agresivi si nici periculosi 😀 ).

 

Tratamentele de peeling chimic pot fi folosite pentru a trata fata, gatul, decolteul si chiar mainile. In cadrul studioului nostru de beauty si sanatate, un specialist in cosmetologie va efectua tratamentul usor de peeling chimic. Peeling-ul chimic inlatura straturile superioare al epidermului, corneocitele si stimuleaza procesul de regenerare celulara. Totodata, aceasta exfoliere a pielii creste sinteza de colagen, elastina si acid hialuronic.

 

Ce te asteapta inainte de tratamentul de peeling chimic?

Se va face o analiza a pielii cu camera Derma Analyzer, iar zona aleasa pentru tratament va fi curatata de catre specialist pentru ca apoi sa efectueze peeling-ul chimic. In functie de puterea peeling-ului, care este determinata de nevoile si obiectivele tale, iti poti relua chiar imediat activitatile obisnuite.

 

Ce beneficii au peeling-urile chimice?

Tratamentul de peeling chimic are urmatoarele beneficii:

  • Netezeste ridurile.
  • Reduce liniile fine din jurul gurii si de pe gat.
  • Tratament eficient pentru tratarea anumitor forme de acnee,
  • Reduce hiperpigmentarea faciala si petele cauzate de catre fotoimbatranire.
  • Imbunatateste aspectul general al pielii.
  • Micsoreaza porii dilatati si regleaza secretia de sebum.
  • Creste efectul produselor cosmetice utilizate dupa efectuarea peeling-ului.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre tratamentul de peeling chimic, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.