Cum scapi de celulita? - BHStudio

Draga mea,

Celulita este una dintre preocuparile cele mai frecvente ale femeilor. In cadrul studioului nostru de beauty si sanatate, oferim tratamente anticelulitice, care reduc aspectul celulitei si imbunatatesc aspectul general al picioarelor si al coapselor. Specialistii nostri recomanda masajele anticelulitice ca fiind una dintre cele mai bune tehnici non-invazive pentru imbunatatirea aspectului celulitei si prevenirea ei. Totodata, vei gasi tratamentele corporale ca fiind foarte relaxante si nu vei avea nevoie de timp de recuperare.

 

Masajul actioneaza prin stimularea tesuturilor pentru a stimula drenajul, imbunatati circulatia si sistemul limfatic. Reprezinta o modalitate foarte buna de a lucra zonele ce prezinta o celulita “mai dificila”. Specialistii nostri folosesc tehnici speciale care sa dreneze celulele grase si sa reduca celulita. Straturile adipoase stocate in piele se formeaza din cauza toxinelor acumulate si reprezinta principala cauza a aparitiei celulitei. Masajul anticelulitic descompune depozitele de grasimi pentru a putea fi eliminate in mod natural din corp.

 

Coffee-Slimming Massage reprezinta un tratament cu rezultate reale daca se respecta cel putin numarul minimum de sedinte recomandate de catre specialist si un stil sanatos de viata

 

Sugar Vacuum Massage presupune folosirea unui gel de zahar de la Pandhy’s impreuna cu diferite tehnici de masaj pentru a crea un efect de vacuum la intensitati diferite pentru a stimula circulatia limfatica si venoasa, iar pielea sa isi redobandeasca luminozitatea si fermitatea.

 

Coffee-Slimming Massage are o tripla actiune in tratarea celulitei: exfoliaza si stimuleaza circulatia sangvina si limfatica. Datorita continutului ridicat de cofeina (2% ~ 100 espresso) elimina excesul de apa din celule si inhiba enzima ciclica M3′, M5′-nucleotide fosfodiesterazei, avand ca rezultat dizolvarea celulelor grase. Corpul se dreneaza si ca rezultat va pierde in greutate, iar pielea devine mai neteda si mai tonifiata. Acest tratament dulce include si impachetarea cu namol Georgikon cu efect anticelulitic. Dupa Coffee-Slimming Massage vei observa rezultate vizibile ca imbunatatirea aspectului general al texturii pielii si remodelarea siluetei.

 

Indiferent de tratamentul anticelulitic ales, nu uita sa consumi multa apa dupa efectuarea fiecarei sedinte pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre tratamentele anticelutice si de slabire, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.