De ce dureaza mai mult epilarea cu zahar? - BHStudio

Draga mea,

Epilarea cu zahar este o metoda de indepartarea a parului nedorit de pe corp cu tot cu radacina, ceea ce face ca acesta sa creasca mai incet si mai subtire. Aceasta metoda de epilare se realizeaza cu o pasta realizata doar din doua ingrediente – apa si zahar. Specialistul va utiliza o minge din pasta de zahar pentru a indeparta firele de par.

Toti specialistii in sugaring din studioul nostru de beauty si sanatate sunt esteticieni specializati, iar spatiul de lucru este curat, modern si relaxant. Programarea ta se va efectua intr-o camera privata, iar persoana in a carei grija vei fi iti va acorda toata atentia doar tie si va avea grija sa fie o experienta cat mai placuta.

 

Cum decurge o sedinta de epilare cu zahar?

Specialistul in sugaring te va conduce intr-o camera privata, iti va povesti la ce sa te astepti inainte si dupa epilarea cu zahar. Specialistii nostri nu sunt doar femei, ci si adevarati profesionisti in domeniu, care fac asta in fiecare zi. Le-au vazut pe toate, au epilat totul, asa ca nu iti face griji in ceea ce priveste expunerea ta. Totodata, ti se va oferi un prosop curat, pentru ca tu sa nu te simti prea expusa si sa te simti comfortabil. Specialistul va pleaca din camera in timp ce tu te pregatesti pentru procesul de epilare, dar si dupa incheierea tratamentului. Cu o minge de zahar, pe care o va folosi doar pentru tine, va indeparta parul nedorit de corp, milimetru cu milimetru. La final, va pulveriza apa de trandafiri pe pielea proaspat epilat si va aplica o lotiune hidratanta.

 

Cat timp dureaza o sedinta de epilare cu zahar?

Depinde foarte mult de marimea zonei care se doreste a fi epilata, de densitatea pilozitatii, dar si de metoda de epilare folosita inainte de a iti face programarea la sugaring. In general, epilarea cu zahar dureaza intre 10 – 60 minute in functie de zona si de suprafata acesteia. Prima programarea de epilare cu zahar dureaza un pic mai mult, intrucat specialistul te va ruga sa completezi o fisa de diagnoza pentru a putea sa iti ofere serviciile potrivite tie. Obiectivul nostru este de a iti oferi o experienta placuta cu rezultate satisfacatoare si nu de a ne grabi pentru a trece la alt client. O epilare inghinala dureaza intre 30 – 45 de minute, depizand de lungimea firului de par si de metoda de epilare precedenta (epilare cu ceara, lama de ras sau crema depilatoare).

 

Cand alegi epilarea cu zahar, primele trei – cinci programari sunt cele mai importante pentru a iti putea regla ciclul de crestere al firelor de par. Utilizarea lamei de ras, crema depilatoare sau epilatorul intre programari va interveni cu ritmul de crestere al firelor de par, precum si cu diminuarea pilozitatii. Ai grija sa iti exfoliezi si sa iti hidratezi pielea regulat intre programarile de sugaring (epilare cu zahar). Ingrijirea adecvata este importanta pentru a obtine rezultate optime. Vei obtine cele mai bune rezultate daca pielea ta este fericita si sanatoasa.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.