Cleopatra ne-a daruit formula pentru o piele fina! - BHStudio

Draga mea,

Tehnica de epilare cu zahar pentru indepartarea parului nedorit de pe corp se considera a fi o arta veche egipteana, utilizata chiar de catre Cleopatra. Femeile persane credeau ca un corp fara par este etalonul frumusetii si tineretii. Epilarea cu zahar este cea mai naturala si mai eficienta metoda de indepartare a parului.

 

In Grecia Antica, Egipt si tarile din Orientul Mijlociu se acorda o atentie deosebita indepartarii parului de pe corp. Femeile din aceste tari eliminau majoritatea parului de pe corp (cu exceptia sprancenelor), iar cele din Egipt isi indepartau chiar si parul de pe cap. A avea par in zona inghinala era considerat necivilizat in acele tari. Epilarea cu zahar (sugaring) era folosita datorita faptului ca era naturala, eficienta si durerea era minima.

 

In cadrul studioului nostru de beauty si sanatate, pasta de zahar pe care o folosim este formata doar din apa si zahar printr-un procedeu patentat. Ramasitele de zahar de pe corp pot fi indepartate cu apa, iar pielea devine foarte fina si glowy. Pasta de zahar nu contine sub nicio forma toxine, chimicale sau rasini care ar putea agresa pielea sensibila.

 

Fiecare femeie poate fi o zeita

 

Epilarea cu zahar este o metoda de indepartare a parului de pe corp ce minimizeaza durerea si ofera o piele fina ca matasea. Epilarea cu zahar este confortabila comparativ cu alte procedee de smulgere,  este complet naturala si sigura – poti gusta un pic ca sa te convingi 😉 . Zaharul nu numai ca indeparteaza parul, dar va reduce considerabil cresterea firelor de pe corp.

 

Cum ar fi sa te lasi invaluita de catre cel mai indragit serviciu de infrumusetare si sa te simti rasfatata precum Cleopatra?

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.