Epilarea cu zahar??? Cum se face? - BHStudio

Draga mea,

Programarile pentru sugaring (epilare cu zahar) in cadrul studioului nostru de beauty si sanatate se efectueaza intr-un spatiu de lucru curat, modern si relaxant, iar personalul care se va ocupa de nevoile tale este specializat. Inainte de a iti face o programare pentru epilare cu zahar ar trebui sa cunosti “Ce trebuie sa faci inainte de epilare?” si “Cat de lung trebuie sa fie parul pentru epilarea cu zahar?”.

 

A sosti clipa cea mare? Atunci te invitam sa ne treci pragul si sa ne incredintezi pielea ta. Specialistul care se va ocupa de tine te va ruga sa completezi o fisa de diagnoza pentru a putea sa iti ofere serviciile potrivite tie. Obiectivul nostru este de a iti oferi o experienta placuta cu rezultate satisfacatoare si nu de a ne grabi pentru a trece la alt client. Dupa ce vei completa fisa, vei fi condusa intr-o camera privata si ti se va povesti ce sa faci inainte si dupa epilarea cu zahar. Odata ajunsa in camera trebuie sa te dezbraci de hainele care acopera zona / zonele pe care doresti sa le epilezi si sa te urci pe pat. De asemenea, ti se va oferi un prosop curat pentru a acoperi zonele care urmeaza a fi epilate. Specialistul, isi va pune manusile de unica folosinta, va degresa pielea cu lotiune purifianata speciala de la Pandhy’s, iar pe unele zone va aplica chiar si pudra minerala de talc (fara arome si coloranti) pentru a capta umezeala. Apoi, va utiliza o minge din pasta de zahar pentru a indeparta firele de par. Aceasta minge din pasta de zahar va fi folosita doar pe pielea ta, dupa incheierea procesului de epilare va fi aruncata. Parul nedorit de pe corp se indeparteaza milimetru cu milimetru, iar tehnica de lucru face ca parul sa fie smuls in directia cresterii lui, ceea ce inseamna ca firul de par nu se rupe in mijlocul procesului si nu se creeaza vreun disconfort (se minimizeaza foarte mult durerea pe care ai putea sa o resimti). La final, specialistul se va asigura ca nu au ramas fire de par nedorite pe corp, dupa care va pulveriza apa de trandafiri pe pielea proaspat epilata si va aplica o lotiune hidratanta si calmanta. Gata, ai scapat!

 

Toate produsele folosite in procesul de epilare, incepand de la pasta de zahar pana la produsele recomandate ingrijirii la domiciliu, sunt de la brand-ul Pandhy’s – unicul brand care ofera o abordare spa-sugaring prin produsele pe care le au in gama pentru ca epilarea sa devina o experienta relaxanta si placuta.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.