Este epilarea cu zahar sigura pentru femeile insarcinate? - BHStudio

Draga mea,

Daca esti insarcinata trebuie sa stii ca unele lucruri pe care le faceai inainte, acum nu poti sa le mai faci cand vine vorba de serviciile de infrumusetare. Insa in ceea ce priveste indepartarea parului nedorit de pe corp, avem solutia ideala pentru tine – epilarea cu zahar, care este sigura atat pentru tine ca mama, cat si pentru copil.

 

De ce este epilarea cu zahar sigura?

Pasta de epilare cu zahar PANDHY’S™, pe care noi o utilizăm in studioul nostru de beauty si sanatate, nu conține ingrediente chimice care pot pătrunde în piele și pot afecta copilul, ci contine exclusiv ingrediente naturale, apa si zahar (printr-un procedeu patentat se realizeaza fără a adauga acid citric)., fara chimicale, arome sau coloranti. Aceasta e hipoalergica, nu irita pielea si daca este putin pofticioasa poti sa o si gusti. Epilarea cu zahar este complet naturala si o metoda sigura de indepartare a firelor de par.

 

Unele dintre femei pot experimenta o crestere excesiva a firelor de par de pe corp in timpul sarcinii. Hormonii pot face ca noile fire de par sa creasca mai groase, mai lungi si mai inchise. Astfel ca, epilarea cu zahar reprezinta cheia unei pieli fine si fara par pe tot parcursul sarcinii. Trebuie sa stii ca poate ti se va parea ca te doare mai mult din cauza sensibilitatii ridicate. Femeile insarcinate au o circulatie mai buna in corp, inclusiv la nivelul pielii, ceea ce face ca operatiunea de epilare sa fie resimtita mai intens.

 

Aceasta sensibilitate ridicata poate conduce si la aparitia iritatiilor. Epilarea cu zahar este cea mai buna metoda pentru a reduce iritatiile. Pasta de epilare cu zahar PANDHY’S™ se lipeste numai pe firul de par si se poate aplica de mai multe ori pe aceasi suprafata a pielii, fara a agresa pielea si fara a provoca iritatii.

 

Epilarea cu zahar este o metoda de epilare sigura pentru femeile insarcinate, dar iti recomandam sa te consulti cu doctorul tau daca te confrunti cu anumite probleme de sanatate. De exemplu, presiune ridicata a sangelui sau diabet gestational cu care multe femei se confrunta pe perioada sarcinii.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.