Importanta tratamentelor de peeling chimic - BHStudio

Draga mea,

Te-ai gandit vreodata la cum ar fi sa o iei de la inceput si sa acorzi pielii tale o ingrijire mai buna? Tratamentul de peeling chimic iti ofera aceasta sansa. Peeling-urile chimice pot reduce dramatic ridurile fine, ridurile adanci, cicatricile acneice, petele inchise si petele pigmentare cauzate de expunerea la soare.

Expunerea zilnica la soare afecteaza calitatea pielii. Astfel ca, oricine poate beneficia de pe urma unui tratament de peeling chimic – imbunatatesc vizibil culoarea si textura pielii. O sesiune de tratamente poate sa genereze rezultate spectaculoase.

Peeling-urile chimice reprezinta o solutie acida, care se aplica pe fata pentru a indeparta stratul sau straturile exterioare ale pielii. Pielea se va descuama pe parcursul mai mai multor zile. Noua piele, generata de tratament, este mai moale, mai fina, mai luminoasa, uniformizata si cu mai putine imperfectiuni.

 

Tratament personalizat pentru rezultate optime

Tratamentul de peeling chimic se utilizeaza cel mai des pentru intinerirea aspectului pielii de pe fata. Cu toate acestea, aceasta metoda de exfoliere poate fi efectuata si pe alte parti ale corpului, cum ar fi gatul, decolteul sau mainile.

Daca doresti rezultate pe care nu le poti obtine cu ajutorul unei lotiuni sau creme, ia in considerare rezultatele pe care le poti obtine datorita unui tratament de peeling chimic. Un peeling chimic usor intinereste pielea instant, in timp ce un tratament de peeling chimic mediu actioneaza in adancime si revigoreaza complet pielea, abordand probleme precum decolorarea, hipergmentarea si cicatricile acneice.

 

La ce sa te astepti?

Un tratament de peeling chimic este un tratament relativ rapid si convenabil, care este efectuat in studioul nostru de infrumusetare. In functie de puterea peeling-ului, care este determinata de nevoile si obiectivele tale, iti poti relua chiar imediat activitatile obisnuite. Unele persoane, cand aud cuvantul “chimic”, presupun ca tratamentul va fi dureros sau agresiv. Nu este asa. Tratamentul este ajustat pentru a elimina straturile dorite de celule moarte de pe suprafata pielii si pentru a redobandi o stralucire tinereasca. Dupa o discutie cu privire la obiectivele tale si o evaluare a pielii, iti  vom putea oferi informatiile necesare pentru a alege ceea ce este potrivit pentru tine.

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre tratamentul de peeling chimic, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

Cu drag,

BH.

 

PS: Pregatim pentru miercuri un material video despre un altfel de peeling. Astfel ca, nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.