Lumina – sursa reintineririi faciale si a tenului perfect - BHStudio

Draga mea,

Stiu ca iti doresti un tratament facial care sa rezolve intr-o singura sedinta cat mai multe probleme cu care pielea ta se confrunta. Astfel ca, am gasit solutia perfecta pentru tine – Opera Led Mask.

Opera Led Mask – este o masca faciala complexa datorita tehnologiei LED, care utilizeaza 3 lungimi de unda pentru a oferi o multitudine de tratamente de intinerire atat la nivelul fetei, cat si al gatului. Aceasta este singura masca LED cu studii clinice independente si care utilizeaza curentul galvanic si masti umplute cu hidrogel pentru a spori rezultatele.

 

Cum functioneaza fototerapia cu LED?

Terapia cu LED (fototerapie sau fotobiostimulare) este o metoda non-invaziva, 100% naturala, care functioneaza prin emiterea luminii de catre diode si absorbtia acesteia de catre piele.

Opera Led Mask functioneaza pe 3 lungimi de unda (415nm, 630nm si 830nm): terapia cu lumina albastra, terapia cu lumina rosie si terapia cu infrarosu.

Terapia cu lumina albastra (415nm) este utilizata in special pentru tratarea acneei datorita proprietatilor sale anti-bacteriene. Bacteria care cauzeaza aparitia acneei este distrusa in momentul absorbtiei luminii albastre de catre tesut. Totodata, lumina albastra are proprietati anti-inflamatorii si se poate combina cu terapia cu lumina rosie pentru efectuarea tratamentelor de rejuvenare si de tratare a cicatricilor si ranilor.

Terapia cu lumina rosie (630nm) se foloseste in tratamentele de rejuvenare, intrucat stimuleaza producerea de colagen si elastina. Totodata, ajuta la tratarea rozaceei si rosetei asociate cu capilarele sparte. Lumina rosie reduce inflamatia tesuturilor, trateaza fotoimbatranirea si cicatricile inestetice.

Infrarosul (830nm) este utilizat pentru imbunatatirea rezultatelor si grabirea procesului de vindecare natural al pielii.

 

Care sunt beneficiile terapiei LED?

Beneficiile terapiei cu LED sunt numeroase si depind de lungimea de unda absorbita de catre tesut. Altfel, lumina albastra are efecte diferite asupra tesuturilor fata de lumina rosie. In functie de lungimea de unda aplicata, activitatea celulara imbunatatita poate avea ca rezultat:

 • Neocollagenisis – cresterea productiei de colagen.
 • Imbunatatirea elasticitatii pielii si fermitatii pielii.
 • Imbunatatirea microcirculatiei sanguine localizate.
 • Cresterea nivelului de oxigen.
 • Reducerea bacteriilor.
 • Imbunatatirea aspectului ranilor/cicatricilor si accelerarea procesului de vindecare al acestora.
 • Normalizarea secretiei glandelor sebace.
 • Reducerea cearcanelor.
 • Hidratarea in profunzime.

 

Efectele terapiei cu LED pot fi vazute in urmatoarele tipuri de tratamente:

 • Anti-ageing (reducerea ridurilor, lifting si reconturare).
 • Reducerea pigmentarii pielii si uniformizarea acesteia.
 • Tratarea cicatricilor si semnelor inestetice.
 • Regenerare celulara.

 

Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta, dar iti recomand o serie de minimum sase tratamente pentru ca efectele sa se mentina pe termen indelungat, iar tu sa combati zi dupa zi semnele imbatranirii.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre tratamentul Opera Led Mask, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.