Masajul meridian – stare de bine pentru corp si suflet - BHStudio

Draga mea,

Namolul a fost folosit de secole in scopuri terapeutice si este inca unul dintre cele mai bune si cele mai sigure modalitati de a te bucura de o detoxifiere totala a corpului. Probabil esti familiarizata deja cu impachetarile cu namol sau cu baiele de namol din centrele spa, dar ce spui de un masaj meridian cu namol Georgikon?

 

Masajul meridian cu namol Georgikon este un tratament spa, care detoxifiaza si relaxeaza corpul. Namolul Georgikon (extras din lacul Heviz), bogat in acid humic si minerale, are proprietatea de retine temperatura si de a elimina lichidele din organism, ceea ce imbunatateste metabolismul zonei lucrate si sporeste detoxifierea naturala a organismului. Prin combinarea acestui namol cu masajului vacuum, la care se adauga miscari specifice pentru drenaj, se obtine un ritual complex si o stare de bine generala (atat pentru corp, cat si pentru suflet).

 

Dupa o zi de munca sau dupa o saptamana grea, masajul meridian in doar 90 de minute te face sa te simti mai usoara, mai relaxata si gata pentru noi provocari. Insa masajul meridian cu namol Georgikon are multe beneficii, dar o sa iti enumar pe cele mai importante.

Namolul ajuta la eliminarea toxinelor din corp, dar si la hidratarea acestuia pregating pielea pentru o absorbtie totala a ingredientelor din celelalte produse minunte care fac parte din protocol: PANDHY’S™ Miraculum Massage Oil (pentru relaxare profunda) si PANDHY’S™ Para Peat Mud Peel-off Mask (o masca din namol Georgikon cu o formula de parafina cu efect terapeutic si imbogatita cu uleiuri esentiale). Nu te speria de aceasta parafina, intrucat nu ne dezicem de ceea ce promitem – tratamente naturale cu rezultate reale. Parfina in aceasta masca de namol nu este un amestec sintetic si are mai mult un rol de intermediar – ajuta la mentinerea caldurii pielii, dilata porii pentru ca acidul humic din namol sa patrunda si ramane la suprafata. Imunitatea pielii si a muschilor imbunatatindu-se.

 

Acest masaj ajuta si la armonizare fluxului energetic si la stimularea circulatiei limfatice – o parte speciala a acestui masaj este partea ce presupune miscarile de vacuum, care se realizeaza cu ajutorul unui gel de zahar (si ceva dulce pentru corp).

 

Daca te-ai hotarat sa incerci acest masaj vindecator, ai grija sa bei un pahar de apa inainte si dupa, pentru ca este important sa te hidratezi in timp ce corpul tau elimina deseurile din organism.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre masajul meridian, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.