Tratament Microneedling & Opera Led Mask | BH Studio

Tratament Microneedling & Opera Led Mask

Tratamanetul facial Microneedling este o procedura de rejuvenare si regenerare a pielii minimum invaziva, care implica utilizarea unui dispozitiv, de forma unui stilou cu microace de unica folosinta.
Dispozitivul de Microneedling executa micro-perforatii controlate ale pielii, la adancimi diferite, pentru a stimula formarea de noi fibre de colagen si elastina in piele, proces numit inductie de colagen sau neocolageneza.

PRET390 Lei / sed

PRET1050 Lei / 5 sed

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Tratamentul cu Microneedling este unul sigur si eficient, iar in cadrul acestuia se pot folosi ace de tratament nano, cu 12, 36 sau 42 microace verticale, sterile, detasabile si de unica folosinta. Cu cat numarul de ace este mai mare, cu atat capacitatea de stimulare a colagenului e mai crescuta, iar minimul de disconfort simtit este relativ acelasi, indiferent de numarul de microace utilizate. Aparatul de Microneedling executa mii de micro-intepaturi controlate in derm, avand un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii prin intermediul canalelor/micro-inciziilor create.

Mezoterapia cu ace actioneaza asupra primelor 2 straturi ale pielii, epidermul – la exterior si dermul – stratul profund al pielii. Pentru un tratament eficient a diverselor conditii ale pielii trebuie sa ajungem in derm. Micro-injectorul utilizat are ace fine ce penetreaza controlat epidermul, in acest fel avem acces direct la derm, unde isi au originea diversele probleme ale pielii.

Tratamentul cu microace se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul reactioneaza la introducerea acelor la fel cum ar reactiona la orice alt obiect ascutit ce penetreaza pielea. Diferenta este data de dimensiunea obiectului – fiind vorba in acest caz de microace. Introducerea de ace chirurgicale foarte mici este simtita de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Acele sunt atat de fine si subtiri, incat ranirea tesutului este foarte putin probabila. Cu toate acestea, acest “stimul nervos” are ca tinta un proces de vindecare in cascada. Celulele din piele elibereaza semnale de crestere catre celulele nediferentiate, dupa intepare. Efectul este raspandirea de noi celule. Acestea inchid rana, transformandu-se automat in fibre de colagen, dar creeaza si fibre capilare care ajuta la circulatia sangelui.

Ce rol au cocktail-urile folosite la Microneedling?

  Impreuna cu microacele, in cadrul tratamentului se folosesc intotdeauna si substante active prezente in cocktail-urile de puritate medicala. Micro-injectorul creeaza micro-incizii in piele atat cat este suficient pentru a stimula producerea de colagen si elastina. Micro-canalele rezultate ajuta, de asemenea, la infuzarea de cocktail-uri avand la baza substante de puritate medicala, pentru o mai buna penetrare a acestora si cresterea eficacitatii. Multe studii clinice au aratat ca absorbtia cocktail-urilor de puritate medicala este imbunatatita de pana la 3000 de ori, daca acestea sunt aplicate cu ajutorul Microneedling-ului, comparativ cu metoda de aplicare topica.

  Tratamentul cu Microneedling penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural al pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radiaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.

   Terapia cu microace este un tratament non-ablativ (bland) al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Acele vibreaza si acest lucru ajuta la diminuarea senzatiilor neplacute din timpul tratamentului. Recuperarea este rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

   Tratamentul cu microace actioneaza pe 3 cai:

    

    • Micro-acele declanseaza propriul mecanism natural al pielii de auto-refacere prin formarea de colagen nou care ajuta la repararea/regenerarea rapida a pielii. Aceasta inseamna ca aspectul pielii se va imbunatati continuu timp de mai multe luni, odata cu formarea de colagen nou.
    • Cocktail-urile de puritate medicala utilizate, contin substante active si sunt absorbite profund si in cantitate mare in piele, ceea ce creste eficacitatea tratamentului. Se utilizeaza amestecuri de substante active (acid hialuronic cu masa moleculara mica, vitamine, minerale, oligoelemente, extracte din plante) cu rol de refacere si regenerare a pielii.
    • Formarea de noi vase de sange (neoangiogeneza), imbunatateste alimentarea cu sange a pielii, in acest fel pielea este mult mai bine hranita si oxigenata

    Care sunt avantajele si beneficiile tratamentului cu microace?

     

     • Tratamentul cu microace realizat cu Dermapen prezinta anumite avantaje fata de tratamentele cu laser sau peeling chimic medical, astfel ca tratamentul nu afecteaza epidermul (stratul superficial al pielii) precum in cazul celui cu laser sau peelingului chimic medical, timpul de refacere este minim comparativ cu cel din urma procedurii ablative cu laser, iar tratamentul este mai putin costisitor comparativ cu laserul.
     • Nu are efecte secundare nedorite.
     • Adancimea de penetrare a microacelor se controleaza foarte usor (0 – 2.5 mm).
     • Perioada de vindecare este scurta, roseata va persista de la cateva ore pana la cateva zile, depinde de adancimea cu care se lucreaza.
     • Se reface conditia generala a pielii prin regenerarea cutanata intensa.
     • Penetrare excelenta si in profunzime a substantelor medicale.
     • Poate fi folosita ca si terapie unica sau combinata cu alte terapii, asociata cu alte tratamente (tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, etc.).

     Microneedling-ul este recomandat tuturor tipurilor de piele si poate fi folosit cu succes pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp, in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus, etc. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile, conturul ochilor, al nasului si al buzelor.

     In cat timp apar rezultatele tratamentului cu microace?

      

     Rezultatele se observa la cateva zile, maxim o saptamana de la efectuarea tratamentului, efectul maxim apare in general la 6-8 saptamani dupa tratament, iar procesul de imbunatatire continua pentru mai mult timp.

      Rezultatele se observa la cateva zile, maxim o saptamana de la efectuarea tratamentului, efectul maxim apare in general la 6-8 saptamani dupa tratament, iar procesul de imbunatatire continua pentru mai mult timp.

      Servicii similare

      Curatare Faciala

      150-250 RON
      90 min – 150 min

      Peeling chimic

      150-250 RON
      60 min

      Bucura-te de avantaje

      Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

      Produse naturale Safe Cosmetics

      Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

      Suport Post-Tratament GARANTAT

      Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

      Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
      Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.