Importanta produselor de ingrijire acasa - BHStudio

produse_ingrijire_acasa

Draga mea,

Stiai ca un estetician este doctorul tenului si pielii tale? In momentul in care treci pragul cabinetului unei estetician, pielea ta devine responsabilitatea acestuia. Fiecare tratament efectuat este ales in functie de conditia pielii si de problemele ei. Astfel ca, trebuie sa i se acorde o mare atentie si rutinei de ingrijire pe care o efectuezi acasa.

 

Echipa din cadrul studioului nostru de beauty si sanatate efectueaza inaintea oricarui tratament o analiza a pielii cu camera Derma Analyzer pentru a putea face recomandarile in functie de necesitati sau in functie de anumite probleme care nu sunt vizibile ochiului liber. Aceste recomandari pot ajuta la mentinerea rezultatelor si imbunatatirea acestora pe termen lung. Atat tratamentele faciale, cat si produsele utilizate acasa au rolul de pregati pielea pentru a imbatrani frumos. Ai grija de piela ta acum pentru ca mai tarziu sa nu regreti.

 

Produsele utilizate acasa trebuie alese cu grija. Se intampla uneori ca nu orice recomandare din partea unei prietene sau o reclama la anumite produse sa nu ti se potriveasca tie, ci din contra sa agraveze anumite probleme sau sa cauzeza aparitia unora. Poate te gandesti ca pentru acel estetician produsele recomandate sunt doar o vanzare de produse si atat, insa cand te duci la medic si iti recomanda un anumit produs iti pui aceeasi intrebare sau achizitionezi direct produsul? Esteticianul iti face o recomandare de produse ce continua tratamentul si acasa, chiar il completeaza. El nu isi doreste ca la urmatoarea programarea, sa vii si sa nu se observe imbunatatiri, ci isi doreste sa vada o piele sanatoasa si un client fericit. Daca nu ai grija de pielea ta si acasa, cum poti sa te astepti la rezultate wow?

 

Produsele adecvate de la demachiant pana la crema de noapte imbunatatesc textura pielii, uniformizeaza, amelioreaza ridurile si anumite probleme, iar produsele de machiaj se aseaza mai bine. Produsele nepotrivite pot masca chiar anumite probleme, ceea ce duce la anumite complicatii. Cel mai usor lucru pe care il poti face acum e acela de preveni.

O piele sanatoasa si frumoasa necesita un angajament pe termen lung.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre produsele de ingrijire, dar si despre tratamentele specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.