Sugaring - despre epilarea cu zahar - BHStudio

Draga mea,

Stiai ca exista o metoda de epilare “dulce” si mai putin dureroasa? Sugaring-ul, epilarea cu zahar sau epilarea persana, este o metoda de indepartare a parului utilizata inca din 1900 i.Hr , precursoarea acesteia fiind chiar Cleopatra. Apoi, epilarea cu zahar s-a raspandit in lumea araba unde a fost practicata mai ales in haremurile sultanilor.

Epilarea cu zahar nu afecteaza celulele vii ale pielii si minimizeaza durerea, deoarece parul se smulge in directia naturala a cresterii. Pasta de zahar care se foloseste in cazul acestui tip de epilare poate fi usor indepartata cu ajutorul apei atat de pe piele, cat si de pe haine. Totodata, sugaring-ul este o metoda potrivita chiar si pentru persoanele cu piele sensibila.

Epilarea cu zahar este o metoda igienica de indepartare a firelor de par si nu este fierbinte. Pasta de epilare cu zahar PANDHY’S™, pe care noi o utilizăm in studioul nostru de beauty si sanatate, se bazeaza pe decoctia de zahar – apa, care printr-un procedeu patentat se realizeaza fără a adauga acid citric.

Pasta de zahar, pe care o folosim in studioul nostru, contine exclusiv ingrediente naturale, apa si zahar, fara chimicale, arome sau coloranti. Aceasta e hipoalergica, nu irita pielea si poate fi chiar si comestibila. Pasta de epilare cu zahar PANDHY’S™ se lipeste numai pe firul de par si se poate aplica de mai multe ori pe aceasi suprafata a pielii, fara a agresa pielea si fara a provoca iritatii. Prin realizarea acestui tratament de epilare se realizeaza si o exfoliere a pielii prin indepartarea celulele moarte cu blandete, iar piele devine catifelata (senzatie care se mentine in timp).

 

Avantajele epilarii cu zahar (sugaring):

  • Indeparteaza chiar si cele mai scurte fire de par.
  • Se poate realiza pe orice tip de piele.
  • Poate fi folosita si de persoanele care prezinta eczeme si psoriazis.
  • Este hipoalergenica datorita faptului ca bacteriile nu se dezvolta in zahar.
  • Se curata foarte repede cu apa calduta si nu lasa urme lipicioase (daca o pasta de zahar nu se curata repede cu apa calduta si lasa urme lipicioase pe piele inseamna ca nu este o pasta 100% din zahar).
  • Nu exista riscul a crea leziuni pe piele sau ca epiderma sa se deterioreze.
  • Se poate utiliza pe urmatoarele zone: picioare, maini, axila, inghinal, dar si pe zona faciala.
  • Firele de par sunt reduse si apar dupa o perioada mai mare de timp.

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre tratamentul de sugaring, dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.