Sweet V – mai mult decat un simplu tratament inghinal - BHStudio

Draga mea,

Zona inghinala este o zona extrem de sensibila si trebuie tratata cu multa atentie. Astfel ca dupa 5-7 zile de la epilare iti recomandam efectuarea tratamentului inghinal unic Sweet V.

Sweet V este un tratament delicat, care trateaza firele crescute sub piele si petele ce raman in urma acestor fire sau inflamatii. Daca zona este pigmentata, acest tratament are rol de inalbire si este ideal pentru femeile care au nascut, pentru ca zona inghinala devine mai pigmentata.

 

Tratamentul inghinal Sweet V este un tratament unic pentru:

  • inalbire: pentru zonele pigmentate;
  • intinerire: pentru pielea flasca;
  • hidratare: pentru pielea uscata si deshidratata;
  • prevenirea si tratarea firelor aflate sub piele.

Tratamentul Sweet V nu este dureros, ci este un rasfat total de 45 minute atat pentru corp, cat si pentru suflet. Acesta presupune mai multe etape:

  • curatare;
  • exfoliere;
  • penetrarea substantelor active;
  • masca inghinala.

Zona pubiana este la fel de importanta ca si fata noastra. Astfel ca, am dezvoltat acest trament, pe care il oferim doar noi, pentru a oferi o ingrijire avansata acestei zone, dar si din dorinta de a constientiza importanta zonei inghinale, care este cea mai sensibila zona a corpului uman.

 

Inainte de a-ti face o programare pentru acest tratament, nu uita ca trebuie sa fie efectuat la 5-7 zile dupa epilare, intrucat imediat dupa sedinta de sugaring (epilare cu zahar) nu se recomanda din cauza faptului ca insasi epilarea face o exfoliere a pielii, iar tratamentul inghinal presupune utilizarea acizilor, care nu sunt indicati a se folosi pe o piele sensibila (dupa epilare pielea este mai sensibila). In schimb, daca iti doresti un tratament imediat dupa sedinta de epilare cu zahar poti incerca masca inghinala, care calmeaza, previne orice tip de iritatie, inalbeste si hidrateaza pielea din zona inghinala. Aceasta masca inghinala este benefica chiar si femeilor insarcinate, insa tratamentul inghinal Sweet V este contraindicat pentru acestea din cauza acizilor folositi in tratament. Acizii pot provoca reactii spontane pe pielea femeilor insarcinate.

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.