Transpir excesiv, pot sa ma epilez? - BHStudio

Draga mea,

In general, transpiram mai mult decat de obicei vara sau cand sustinem un efort fizic. Cand transpiri excesiv chiar si in conditii normale, atunci vorbim despre hiperhidroza. Pentru persoanele care sufera de hiperhidroza epilarea poate reprezenta o problema. Astfel ca, cele mai multe metode de epilare profesionale nu se pot adapta acestor persoane, intrucat transpiratia nu lasa produsul sa adere, pielea devine foarte sensibila, nu se poate reveni pe aceeasi zona si epilarea in aceste conditii poate fi chiar mai dureroasa.

 

In cadrul studioului nostru de beauty si sanatate, nu privim zonele cu transpiratie excesiva ca pe o problema fara solutii, ci cautam sa oferim cele mai bune rezultate si acestor persoane, caci epilarea cu zahar poate fi efectuata si de catre persoanele care transpira excesiv. Epilarea este putin mai dificila, cum am mentionat mai sus – pielea se sensibilizeaza foarte mult, iar tehnica de lucru trebuie sa fie mult mai delicata. Specialistii din cadrul studioului nostru de beauty si sanatate aleg in acesta situatie folosirea unei paste de zahar cu o consistenta foarte tare pentru a nu se inmuia pe parcursul sedintei de epilare din cauza transpiratiei. Totodata, se va usca zona foarte bine si se va aplica pudra de talc (cu o consistenta pura, fara parfum sau alte substante adaugate) pentru a se elimina 100% umiditatea de pe zona tratata.

 

Pentru ca ne dorim ca si persoanele care sufera de transpiratie excesiva sa se bucure de avantajele unui epilat profesional, am dezvoltat o tehnica de lucru speciala pentru a putea oferi tot confortul posibil in cadrul sesiuni de epilat cu zahar, dar si pentru a reduce durerea pe care unele persoane o pot resimti din cauza sensibilizarii cauzate de catre transpiratia excesiva.

 

Epilarea cu zahar este o metoda delicata de epilare, iar persoanele ce transpira excesiv beneficiaza de calitatile zaharului de a se adapta oricarui tip de fir si piele. Epilarea poate dura mai mult timp pentru persoanele ce transpira excesiv din cauza sensibilizarii pielii si a protocolului de lucru diferit.

 

Daca si tu te confrunti cu problema transpiratiei excesive, poti sa ne faci o vizita, vei completa o fisa de diagnoza, unde vei preciza problemele cu care se confrunta pielea ta, iar ulterior prima sedinta de epilat cu zahar se va efectua tinand cont de protocolul special de lucru pentru persoanele ce sufera de transpiratie excesiva.

 

Nu trebuie sa te ingrijorezi sau sa te simti marginalizata daca te afli in aceasta situatie. Exista solutii, trebuie doar sa ai deschidere si incredere in specialistii nostri. Din momentul in care pasesti in studioul nostru, ne angajam sa iti oferim cele mai bune servicii indiferent de problema cu care te confrunti (atat timp cat face parte din aria noastra de lucru).

 

Personalul din studioul nostru de beauty si sanatate este bucuros sa iti raspunda la intrebarile tale despre epilarea cu zahar (sugaring), dar si despre alte tratamente specifice pentru ingrijirea pielii.

 

Cu drag,

BH.

 

PS: Nu uita sa te abonezi la canalul nostru de youtube.