Hirudoterapie - BHStudio

Hirudoterapie

Hirudoterapia, terapia cu lipitori, se practica in scop curativ de peste 5500 de ani. In templele din Egipt s-au descoperit pictograme care ilustrau aplicarea lipitorilor pe corpul bolnavilor. O cronica din 1805 a bataliei lui Napoleon din Austerlitz precizeaza ca, medicii francezi foloseau lipitorile pentru a trata ranile soldatilor, in special pentru a le salva membrele de la amputatie.
Substanta cu actiunea cea mai importanta este HIRUDINA, aflata in saliva lipitorii in proportie de 45%. Aceasta are o functie anticoagulanta si trombolitica, actionand asupra trombilor (cheaguri de sange), indiferent de marimea si localizarea lor. Alte substante active continute sunt HIALURONIDAZA, ELASTAZA si COLAGENAZA care au o actiune ampla, contribuind la cresterea elasticitatii structurii ligamentare si musculare.
Hirudoterapia este recomandata in special pentru afectiunile sistemului cardiovascular: ischemii, infarct miocardic, aritmii, hipertensiune arteriala de toate gradele, etc. Tratamentul cu lipitori este eficient si in cazul bolilor reumatice: fibromialgii, spondiloze, artroze, etc, in boala varicoasa si tratamentul hemoroizilor.

PRET
80-100 RON

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 747 811 198

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana