Peeling facial cu corali București | BH Studio

Peeling Natural cu Corali Rose de Mer

Peeling Rose de Mer – rezultate instantanee datorita ingredientelor active:

 • Pielea este intinerita, cu efect de lifting, capatand un ton uniform si neted;
 • Pielea devine mai elastica. Textura sa se imbunatateste;
 • Ridurile profunde, liniile fine si vergeturile sunt vizibil reduse;
 • Secretia glandelor sebacee se regleaza, iar acneea se trateaza;
 • Imbunatateste circulatia sangvina in piele si furnizeaza celulelor oxigen;
 • Uniformizeaza culoarea pielii, imbunatateste aspectul cicatricilor;
 • Inlatura celulele moarte si celulele deteriorate.

PRET290 Lei / sed

PRET SPECIAL750 Lei / 3 sed

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Pachet Brightness

(hiperpigmetare, pete post-acneice)

3 peeling Rose de Mer + 3 FluorOxigen+C

PRET1490 Lei

Pachet Anti-Aging

(riduri si linii fine, piele flasca)

3 peeling Rose de Mer + 3 Forever Young

PRET1490 Lei

Pachet Acnee

(ten gras, seboree, pori dilatati, pete post-acnee)

3 peeling Rose de Mer + 3 Comodex

PRET1440 Lei

Este un peeling 100% natural, ce ofera rezultate vizibile fara a agresa pielea. Acesta este o combinatie de plante marine, minerale si sare. Este solutia pentru multe probleme ale pielii. Rezultatele sunt comparabile cu cele oferite de un peeling profund. Este necesar sa apelam la exfoliere, deoarece, pe masura ce pielea imbatraneste isi pierde din capacitatea naturala de regenerare. Stratul de celulele moarte blocheaza procesul de hidratare, favorizeaza inmultirea bacteriilor si secretia de melanina in exces, conducand spre o serie de alte probleme de natura dermatologica. Prin intermediul peeling-ului sunt eliminate celulele moarte, iar procesele naturale de regenerare a pielii sunt activate. Peeling-ul natural cu corali este o procedura sigura, care nu implica risc de arsuri. Rezultatul este vizibil dupa prima sedinta, efectele potentandu-se de la o zi la alta. Acest peeling este indicat in cazul problemelor precum hiperpigmentarea, acneea, cicatrici post-acneice, ten gras, uscat, matur, ridat.

Pielea trebuie reinnoita.

In absenta problemelor, in conditii normale, pielea se reinoieste la fiecare 28-30 de zile. Odata cu varsta sau in prezenta oricaror probleme, acest proces incetineste sau se opreste cu totul. Ca urmare, procesul de hidratare naturala a pielii devine dificil, bacteriile si microbii se acumuleaza, melanina este produsa excesiv, ceea ce duce la o serie de complicatii dermatologice nedorite. Peeling-ul Rose de  Mer stimuleaza reinnoirea celulelor pielii. Exfoliaza si elimina usor si eficient corneocitele „celulele moarte”, exfoliaza si  elibereaza pielea de straturile „suplimentare”, nivelul de umiditate se echilibreaza, sinteza de colagen se restabileste si, ca urmare, structura generala a pielii se imbunatateste.

 

Indicatii:

 

 • Imbatranirea pielii;
 • Piele flasca;
 • Riduri si linii fine;
 • Pielea grasa si problematica;
 • Hiperpigmentare;
 • Pielea foarte uscata;
 • Deteriorarea pielii cauzata de expunerea la soare;
 • Fotoimbatranirea;
 • Acneee si postacnee.

 

Actionand pe piele cu blandete si cat mai eficient posibil, peelingul cu corali Rose de Mer are o serie de avantaje semnificative:

 

 • Linia Rose de Mer permite sa alegem profunzimea procedurii: de la peeling superficial la profund;
 • Peelingul deschide porii, facand pielea sa respire. Drept urmare, pielea este pregatita pentru cea mai eficienta penetrare a ingredientelor active care compun produsele de ingrijire;
 • Peeling-ul Rose de Mer este absolut sigur! Si poate fi folosit pe orice tip de piele fara restrictii de varsta.

Este un peeling 100% natural, ce ofera rezultate vizibile fara a agresa pielea. Acesta este o combinatie de plante marine, minerale si sare. Este solutia pentru multe probleme ale pielii. Rezultatele sunt comparabile cu cele oferite de un peeling profund.
Este necesar sa apelam la exfoliere, deoarece, pe masura ce pielea imbatraneste isi pierde din capacitatea naturala de regenerare. Stratul de celulele moarte blocheaza procesul de hidratare, favorizeaza inmultirea bacteriilor si secretia de melanina in exces, conducand spre o serie de alte probleme de natura dermatologica. Prin intermediul peeling-ului sunt eliminate celulele moarte, iar procesele naturale de regenerare a pielii sunt activate.
Peeling-ul natural cu corali este o procedura sigura, care nu implica risc de arsuri. Rezultatul este vizibil dupa prima sedinta, efectele potentandu-se de la o zi la alta. Acest peeling este indicat in cazul problemelor precum hiperpigmentarea, acneea, cicatrici post-acneice, ten gras, uscat, matur, ridat.

PRET290 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.