Tratament de Curatare Combi | BH Studio București

Tratament de Curatare Combi

Curatarea Combi este un tratament complex in care fiecare pas face ca tenul sa fie mai aproape de acea reinviere si improspatare. Acest tratament are la baza 4 etape principale de curatare: cu oxigen, cu ultrasunete, manuala si cu acizi, care ajuta pielea la final sa ramana proaspata, luminoasa si hidratata. Fiecare etapa din acest tratament pregateste pielea pentru alta etapa, in asa fel pielea este bine pregatita si nu ramane traumatizata.

PRET280 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Curatarea este primul tratament la care ar trebui sa apelam. Curatarea este acel tratament care ne poate indica starea pielii, ce tratamente si produse sunt eficiente pentru a obtine rezultatele dorite. Cand tenul este incarcat, lipsit de luminozitate, relief neuniform, cu diverse neregularitati, deshidratat, tern atunci pielea da semnal ca e timpul sa fie curatata si improspatata.

Curatarea Combi include Oxy Jet Peeling care este o tehnologie avansata ce asigura o curatare eficienta a tenului datorita jetului de oxigen de inalta puritate. In amestec cu o solutie salina de curatare, oxigenul hiperbaric penetreaza adanc in straturile dermale ale tenului, regenerand si revitalizand elasticitatea naturala a pielii. Fluxul puternic al jeturilor de solutie salina si al oxigenului faciliteaza deschiderea micro-canalelor in derm si exfoliaza bland celulele moarte de la suprafata tenului, pregatind in acest fel tenul pentru pasul urmator al tratamentului.

Urmatoarea medota de curatare este cea cu ultrasunete. Spatula cu ultrasunete reprezinta o alta metoda de curatare prin care undele sonore emana o vibratie oscilatorii prin care se curata celulele moarte, comedoanele, particulele de impuritati, grasimile in exces. Are si un efect astringent asupra porilor. Ultrasunetele stimuleaza reinnoirea celulara, imbunatateste abilitatile de regenerare, rezistenta generala si tesutul trofic. Procedurile cu ultrasunete sunt, de asemenea, o optiune excelenta de lifting.

Metoda manuala este o etapa mecanica, care lucreaza pe anumite zone ce necesita implicare mai profunda, ca de exemplu: zona T. Atunci cand dopurile seboreice sunt oxidate si solide, tehnica mecanica ajuta sa fie extrase pentru a elibera canalele ca pielea sa nu mai fie sufocata.

Curatarea folosind acizii AHA, BHA ne ajuta sa stimulam un nou proces de regenerare celulara, reinoirea tesutului, o functionalitate corecta a glandelor sebacee, sa combatem denivelarile si sa ii conferim pielii luminozitate, vitalitate si hidratare.

Sinergia dintre aceste 4 metode de curatare ofera pielii curatare, regenerare, uniformizare si hidratare.

Servicii similare

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.