Tratament de Curatare cu Ultrasunete | BH Studio

Tratament de Curatare cu Ultrasunete

Peelingul cu ultrasunete are o tripla actiune cosmetica pentru curatarea profunda a pielii, care ajuta la indepartarea impuritatilor de la suprafata epidermei, la curatarea porilor si la eliminarea celulelor moarte, asigurand reinoirea si regenerarea pielii.
Un tratament perfect dupa expunerea indelungata la razele UV, tratament ce poate fi facut dupa peeling, microneedling, laser. Curatarea cu ultrasunete este un tip de peeling mecanic superficial, non-invaziv. Duza in forma de spatula creeaza unde ultrasonice si vibratii de inalta frecventa, care ajuta la separarea celulelor moarte si curatarea suprafetei pielii.

PRET240 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Curatarea faciala cu ultrasunete este una dintre cele mai populare proceduri de ingrijire a pielii.
In acest tratament se foloseste si Oxy Jet Peeling ce asigura o curatare eficienta a tenului datorita jetului de oxigen de inalta puritate. In amestec cu o solutie salina de curatare, oxigenul hiperbaric penetreaza adanc in straturile dermale ale tenului, regenerand si revitalizand elasticitatea naturala a pielii. Fluxul puternic al jeturilor de solutie salina si al oxigenului faciliteaza deschiderea micro-canalelor in derm si exfoliaza bland celulele moarte de la suprafata tenului, pregatind in acest fel tenul pentru pasul urmator al tratamentului.

Dupa etapa de mai sus, tratamentul se continua cu acizii AHA,BHA, care ajuta la stimularea unui nou proces de regenerare celulara, reinoirea tesutului, o functionalitate corecta a glandelor sebacee, combaterea denivelarilor si conferirea pielii luminozitate, vitalitate si hidratare.

Sinergia dintre aceste 3 tipuri de curatare face ca acest tratament sa fie eficient si cu rezultate maxime.

Servicii similare

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.