Tratament Hydro Boost București | BH Studio

Tratament Hydro Boost

Acest tratament este o hidratare intensa, un boost puternic de hidratare, ce ii ofera pielii elasticitate, luminozitate si lifting, fermitate. Tratamentul presupune si o curatare cu Oxy Jet, dupa care se penetreaza in straturile profunde substantele active ca acidul hialuronic, antioxidanti, ceramide, peptide, aminoacizi. Este un tratament indicat pentru toate tenurile de la cel mai tanar la cel matur.
Un tratament perfect dupa expunerea indelungata la razele UV, tratament ce poate fi facut dupa peeling, microneedling, laser.

PRET250 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Daca pielea este hidratata atunci este si tanara, si sanatoasa si luminoasa.
Hrana pielii este apa, doar avand-o, o sa aiba capacitatatea sa mentina toate functiile pielii in conditii optime. Ca de exepmlu procesul de exfoliere, care din lipsa apei in epiderm nu se va desfasura si o sa obtinem fie o piele uscata fie o piele cu hipercheratoza. Va fi lipsita de luminozitate, din cauza lipsa de apa se va rida foarte repede. Putem face o analogie cu floarea, daca floarea nu va fi udata ea se va ofeli si va muri, insa daca este udata la timp atunci va fi frumoasa si inflorita, pielea are acelasi principiu.

Apa este hrana pielii si pielea are mereu nevoie de hrana.

Hydro Boost este un fel de hrana +supliment alimentar.

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.