Tratament Hydro Boost București | BH Studio

Tratament Hydro Boost

Acest tratament este o hidratare intensa, un boost puternic de hidratare, ce ii ofera pielii elasticitate, luminozitate, lifting si fermitate. Tratamentul presupune si o curatare cu Oxy Jet, dupa care se penetreaza in straturile profunde substante active (acid hialuronic, antioxidanti, ceramide, peptide, aminoacizi). Este un tratament indicat pentru toate tenurile, de la cel mai tanar la cel matur.
Un tratament perfect dupa expunerea indelungata la razele UV si poate fi efectuat chiar si dupa peeling, microneedling sau laser.

PRET250 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Daca pielea este hidratata atunci ea va fi tanara, sanatoasa si luminoasa.
Hrana pielii este apa, doar avand-o, detine capacitatatea de a mentine toate functiile pielii in conditii optime. De exemplu procesul de exfoliere, care din lipsa apei in epiderm va cauza fie o piele uscata, fie o piele cu hipercheratoza si va fi lipsita de luminozitate, iar din cauza lipsei apei se va rida foarte repede. Putem face o analogie cu o floare, daca floarea nu va fi udata, aceasta se va ofeli si va muri, insa daca este udata la timp, atunci va fi frumoasa si va inflori. Putem aplica acelasi principiu si pielii.

Apa este hrana pielii si aceasta are mereu nevoie de hrana.

Hydro Boost este un fel de hrana + supliment alimentar.

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.