Tratament ten acneic București | BH Studio

Tratament Ten Acneic Comodex by Christina Cosmetics

Linia Comodex este utilizata in cadrul tratamentului unui ten gras si combinat, trateaza acneea in stadiul juvenil si petele post-acneeice. Cauzele acestor „probleme” ale pielii fiind atat de ordin intern cat si extern de ex: predispozitia eriditara, dezechilibru hormonal, alimentatia nesanatoasa, stresul, infectiile bacteriene, igiena incorecta etc.

PRET250 Lei

Pachet Acnee3 peeling Rose de Mer + 3 Comodex1440 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Linia Comodex este utilizata in cadrul tratamentului unui ten gras si combinat, trateaza acneea in stadiul juvenil si petele post-acneeice. Cauzele acestor „probleme” ale pielii fiind atat de ordin intern cat si extern de ex: predispozitia eriditara, dezechilibru hormonal, alimentatia nesanatoasa, stresul, infectiile bacteriene, igiena incorecta etc.

PRET250 Lei

Pachet Acnee                          3 peeling Rose de Mer +                3 Comodex 1440 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Linia Comodex contine ingrediente extrem de eficiente care sunt livrate pielii prin sisteme inovatoare de transport pentru o penetrare mai activa. Aceasta asigura o eficienta mai mare a preparatelor si rezultate mai stabile in lucrul cu pielea grasa si cu probleme. Actiunea substantelor active are ca scop corectarea elementelor acneice si post-acneice, au un efect antiinflamator, antibacterian, keratolitic si seboregulator pronuntat, reduc semnificativ elementele inflamatorii, hiperemia, edemul si senzatiile inconfortabile, micsoreaza porii, reduc hiperproductia de sebum, netezesc relieful, imbunatatind aspectul si textura pielii.

Problema acneei poate aparea la orice varsta, in special in timpul dereglarii si schimbarilor hormonale, cel mai adesea fiind in perioada pubertatii, cand se modifica activitatea functionala a glandelor sebacee. Cresterea secretiei de sebum, caracterizata prin stralucire grasa a pielii, pori mariti, aparitia comedoanelor deschise si inchise duce la blocarea canalelor glandelor sebacee si la dezvoltarea unei reactii inflamatorii cu activarea florei bacteriene.

Linia Comodex actioneaza toate legaturile in patogeneza acneei, ceea ce duce la efectul cel mai rapid si de durata. Componentele active din produse sub forma de acizi, extracte de citrice, peptide speciale au efecte antiinflamatorii, keratolitice, antibacteriene. Antioxidantii naturali puternici ajuta la eliminarea semnelor de iritatie, imbunatatind aspectul pielii. Sulful, koalinul, mineralele asorb sebumul, impuritatile si contaminantii de suprafata, micsoreaza porii si componentii naturali de albire combat petele post-inflamatorii, imbunatatind textura si textura pielii. Curatarea faciala cu Comodex este extrem de eficienta pentru aproape orice tip de piele.

Expunerea excesiva la soare, melasma, hiperpigmentare genetica, hormonala, deteriorarea cauzata de acnee si hiperactivitatea melanocitelor sunt unii dintre factorii care pot avea efecte devastatoare asupra tenului.

Ingredientele active din linia Comodex sunt combinate perfect si au urmatoarele efecte:

 

 • Regleaza producerea sebumului;
 • Exfoliaza stratul de celule moarte (corneocitele;
 • Niveleaza relieful pielii;
 • Au efect antibacterian si antiinflamator;
 • Diminuiaza comedoanele si aparitia acestora;
 • Imbunatatesc aspectul pielii;
 • Efect astringent asupra porilor (micsorarea porilor);
 • Au efect keratolitic (in special in cazul hiperkeratozei foliculare: reprezinta o forma particulara, foarte comuna, de xeroza cutanata (piele uscata) ce se caracterizeaza prin foliculi pilosi astupati/infundati cu scuame (material keratozic) resimtite ca fiind aspre, rugoase, la palpare. Localizarile frecvente ale keratozei pilare includ: zona supero-externa a bratelor, coapse, fese, obraji, antebrate si torace supero-posterior.)

Indicatii pentru procedura:

 

 • Acneea in stadiu I sau II;
 • Curatarea tenului gras, mixt;
 • Pete si cicatrici postacneice;
 • Seboree;
 • Comedoane.

 

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.