BioPhyto – Tratament Ten Sensibil, Cuperoza | BH Studio București

BioPhyto – Tratament Ten Sensibil, Cuperoza

BioPhyto este tratamentul bazat pe principiile “chimiei verzi” ce foloseste produse pe baza de plante, minerale, vitamine si antioxidanti. Nu contine sulfati, parabeni, coloranti artificiali sau produse chimice petroliere. Toate ingredientele actioneaza in sinergie si ajuta la restabilirea functionalitatii retelei capilare si la accelerarea regenerarii tesuturilor. Odata ce va fi imbunatatita circulatia pielea va primi oxigen si nutrientii necesari pentru a se regenera.

PRET260 Lei

Fa o rezervare! Suna chiar acum:


+40 77 17 17 966

Zilnic pielea este influentata de diversi factori externi si interni, care ii deregleaza protectia sa naturala si ii schimba si structura. Reactia la acesti factori negativi poate declansa probleme estetice ca hipercheratoza, secretia excesiva de sebum, simptome inflamatorii. Ca si concluzie de cele mai multe ori se mareste sensibilitatea pielii si ca urmare progreseaza cuperoza.

BioPhyto asigura un detox puternic, imbunatateste microcirculatia sangvina si oxigenarea celulelor, ce va ajuta la regenerarea si reinoirea pielii. In acelasi timp, acest tratament regleaza secretia de de sebum, micsoreaza hipercheratoza, inlatura senzatiile de discomfort (mancarime, usturime) si simptomele externe ca hiperimia, exfolierea, edemul si le previne aparitia lor. Totodata, intareste mecanismele de aparare naturala ale pielii, facand-o mai rezistenta la posibile rani si la actiunie negative in general. O piele sanatoasa radiaza din interior.

Acest tratament este indicat pentru orice tip de ten, dar in special petru pielea hipersensibila, cuperozica, cu simptome de iritatie, seboree, postacnee, imbatranire precoce, fumatori, piele stresata, edemata si lipsita de luminozitate.

Indicatii:

 

  • Imbunatatirea tonul si textura pielii;
  • Profilaxia imbatranirii;
  • Piele urbana, plina de stres, matai;
  • Seboree, acnee, postacnee;
  • Cuperoza;
  • Hiperpigmentare;
  • Hipercheratoza.

Bucura-te de avantaje

Vezi ce beneficii ai daca esti clientul nostru

Produse naturale Safe Cosmetics

Suntem la disponibilitatea ta si in weekend

Suport Post-Tratament GARANTAT

Oferim servicii clientilor vorbitori de limba Rusa si Italiana

Pe langa calitatea superioara, serviciile noastre sunt si eficente:
Daca esti nemultumit noi iti returnam banii.